Over ons:

Stichting Dimar is in 2008 opgericht onder de naam Stichting Verrassingsdag, deze stichting was bedoeld om 1 keer per jaar een leuk dagje uit te bezorgen voor minima gezinnen. Na een aantal jaren was de stichting zo gegroeid en werden er 5 keer per jaar activiteiten georganiseerd, noodpakketten gemaakt, kleding, schoenen en kleine huisraad ingezameld. Door de uitbreiding van het initiatief met allerlei activiteiten hebben we besloten dat het tijd was voor een bedrijfspand met een kringloopwinkel maar waar ook ruimte genoeg is voor allerlei activiteiten. De kringloopwinkel is voor iedereen vrij toegankelijk. Bij uitbreiding hoort ook een naamswijziging en hebben we gekozen voor de naam Dimar, dankzij notariskantoor Metis notarissen te Beek is dit mogelijk gemaakt, wij zijn hun zeer dankbaar voor hun royale sponsoring om onze droom werkelijkheid te laten worden.